previous arrow
next arrow
Slider

Cryptocurrencies

U heeft het gehoord van uw kinderen, werk en misschien zelfs op de radio of televisie; Cryptocurrency !

Wat is het en waarom of hoe maken mensen geld hiermee ?
Dit zijn vragen waar we u mee kunnen helpen. Wij zijn zelf veel bezig met cryptocurrencies in onze vrije tijd en een van ons is een ervaren trader met meer dan vijf jaar ervaring.

Doordat de crypto markt veel mensen er aan doet denken aan de Gold Rush van de vorige eeuw of tulpen mania in de 19e eeuw zijn veel mensen overtuigd dat dit een geldbubbel is wachten tot die klapt.
Wat veel mensen vergeten is dat bubbels vaak gedurende een korte periode snel stijgen in waarde en daarna waardeloos worden. Om een voorbeeld te noemen de internet bubbel van de jaren 90, deze bubbel begon mid jaren 90 en eindigde halverwege 2000.

Tijdens deze periode kwamen en gingen vele internet innovaties heel snel qua waardering omhoog en storte vervolgens in zoals; Pets.com, Altavista, Netscape & Napster. Dit zorgde voor wantrouwen bij investeerders die de prijs snel zien stijgen maar net zo snel zagen zakken.
Ook zijn er bedrijven die hier succesvol zijn geweest in deze periode maar deze zijn op een hand te tellen; Amazon.com, eBay.com & Coupons.com.

 

Masterclass

499
99
Excl BTW
  • 3 Delen
  • Alles van A tot Z
  • Leren charten
  • Fundementen kennen
  • Strategieën

Wilt u meer te weten komen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op !

Scroll to Top